Αναζήτηση

NOTOS SAYS

Αυτό το κραγιόν είναι ειδικά φτιαγμένο για σένα, που, όποιο κι αν είναι το trend, ό,τι κι αν επιτάσσει η μόδα, δεν μπορείς να αλλάξεις με τίποτα την άνεση που σου προσφέρει η κλασσική κρεμώδης υφή.

Το κραγιόν αυτό με την πλούσια ενυδατική σύνθεση χαρίζει υψηλή άνεση και πλούσιο χρώμα με μια κίνηση και περιέχει εκχύλισμα από το πολύτιμο μετάξι Κoishimaru, το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή φυσικού υαλουρονικού οξέως, διασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση στα κύτταρα και περιέχεται σε όλες τις συνθέσεις του brand. Στη σύνθεσή του επίσης, πολυεπίπεδες αμινοχρωστικές, Triple Moisture Technology και νερό Fuji Sensui (καθαρό νερό πηγής από το όρος Fuji), συστατικά που συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Η συγκεκριμένη απόχρωση VC 09 Akanezome (σύνθετη λέξη στα ιαπωνικά, από τις λέξεις akane, που σημαίνει το κόκκινο χρώμα της ρουβίας, και zome, που σημαίνει πρώτη φορά –σε ελεύθερη απόδοση, σημαίνει το βασικό κόκκινο ή η πρώτη φορά που θα φορέσεις κόκκινο κραγιόν) είναι βαθύ ροζ με κόκκινους undertones.

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ