Αναζήτηση

NOTOS SAYS

Προτεινόμενη Χρήση:
- Προετοιμάστε τα βλέφαρά σας με το Prime It Boost It Eyeshadow Primer της Lancôme, για να δημιουργήσετε μια λεία, ομοιόμορφη βάση και να κλειδώσετε το χρώμα.
- Ακολουθήστε τον αναλυτικό οδηγό που θα βρείτε σε κάθε παλέτα, για πανέμορφες, μοναδικές ιδέες μακιγιάζ από φυσικά looks μέχρι smokey eye.
- Εφαρμόστε τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις ως βάση, ή για μια φωτεινή πινελιά στο κόκκαλο του φρυδιού, στο άνω βλέφαρο, και στην εσωτερική γωνία του ματιού.
- Χρησιμοποιήστε τις μεσαίες και τις πιο σκούρες αποχρώσεις ως liner κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού, στην εξωτερική γωνία του ματιού, ή στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων για πιο έντονο βλέμμα.

Επαγγελματική Συμβουλή:
- Δημιουργήστε δικά σας χρώματα αναμειγνύοντας δύο διαφορετικές αποχρώσεις.
- Χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο πινέλο σκιών ή ένα πινέλο για μπλεντάρισμα σκιών, για να δημιουργήσετε διαφορετικά επίπεδα έντασης.
- Αν θέλετε έντονο χρωματικό αποτέλεσμα, εφαρμόστε τις σκιές με ένα επίπεδο πινέλο βρεγμένο. Βουτήξτε το πινέλο στην απόχρωση που θέλετε, και έπειτα εφαρμόστε ταμποναριστά στο βλέφαρο.
- Αν θέλετε ένα πιο απαλό, πιο ρομαντικό πέπλο χρώματος, χρησιμοποιήστε στεγνό πινέλο για μπλεντάρισμα και εφαρμόστε με μικρές, συνεχόμενες, κυκλικές κινήσεις.
- Ολοκληρώστε το look σας με το υγρό eyeliner Artliner Precision Point, για να σμιλεύσετε και να τονίσετε τα μάτια σας.