Αναζήτηση

NOTOS SAYS

Κρέμα ημέρας και νύχτας, πλούσιας υφής, που γεμίζει ορατά τις ρυτίδες, αποκαθιστώντας τη λεία όψη του προσώπου, με σύνθεση που εστιάζει στο κολλαγόνο. Η νέα CP κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της (Wrinkle Repair, δηλαδή αποκαθιστά τις ρυτίδες), χωρίς να αφήνει στην τύχη τους τις υπόλοιπες ανάγκες της επιδερμίδας. Στα της σύνθεσης, εκτός από το Moon Peach Leaf Extract (από το φυτό Shell Ginger) που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, και το Himefuro Flower Extract, που εμποδίζει τη γλυκοζυλίωση (δηλαδή την καταστροφή του κολλαγόνου), περιλαμβάνει το συστατικό HA/COL Booster, το οποίο φροντίζει για την παραγωγή κολλαγενάσης, ενός ενζύμου που διασπά το φθαρμένο κολλαγόνο. Πρακτικά, δηλαδή, το προϊόν ασχολείται με τον πλήρη κύκλο του κολλαγόνου: ξεφορτώνεται το παλιό, φροντίζει για την παραγωγή νέου και το προστατεύει όσο γίνεται από τη φθορά, διασφαλίζοντας εντατική συσφιγκτική και ανορθωτική δράση, ιδανική για τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου. Όπως όλα τα προϊόντα Sensai, περιέχει το σπάνιο και πολύ ακριβό μετάξι koishimaru, το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή φυσικού υαλουρονικού οξέως, διασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση στα κύτταρα και περιέχεται σε όλες τις συνθέσεις του brand. Αποτελεί τελευταίο μέρος της φροντίδας Saho.

Skincare Saho

Πήρε το όνομά της από τον Κώδικα Εθιμοτυπίας της Ιαπωνικής τελετής τσαγιού, δημιουργήθηκε με στόχο τέλειο δέρμα, και περιλαμβάνει Διπλό Καθαρισμό, Διπλή Ενυδάτωση και Διπλή Εφαρμογή (εφαρμογή κάθε προϊόντος δύο φορές).

Η Sensai πιστεύει πως μόνο το απόλυτα καθαρό και σωστά ενυδατωμένο δέρμα μπορεί να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τις πολύτιμες συνθέσεις των αντιγηραντικών της προϊόντων. Για αυτό, σε συνέχεια του καθαρισμού και της αρχικής ενυδάτωσης με Lotion ή Emulsion, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας, έχει σχεδιάσει κρέμες και ορούς που προσφέρουν στο δέρμα στοχευμένη αντιγηραντική δράση και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ είτε μόνη της, είτε μετά τη Cellular Performancε Lotion της επιλογής σου ως Δεύτερο Βήμα (Step 2) της διαδικασίας της Διπλής Ενυδάτωσης (Double Moisturizing).

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ