Αναζήτηση

NOTOS VALENTINE'S ACTIVATION

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου τα πολυκαταστήματα notos Αθήνας & Θεσσαλονίκης γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σας προσκαλούν σε δύο events αφιερωμένα στην αγάπη. Επισκεφθείτε το notos Αθήνας, την Τρίτη 14/02 όπου κορυφαίοι make-up & skin experts της Shiseido & της Clarins σας περιμένουν για να σας δώσουν συμβουλές για τα τέλεια looks της ημέρας. Η KIKO Milano , το Νο1 make up brand της Ιταλίας, σας καλεί να συμμετάσχετε στο πιο fun make up challenge για ζευγάρια και  να αφεθείτε στα χέρια του αγαπημένου σας προσώπου να κάνει το Valentine’s μακιγιάζ σας. Παρέα μας θα είναι και ο Athens Dee Jay 95.2 από τις 12:00 ως τις 15:00, με τον Νίκο Ζώη να εκπέμπει live μέσα από το πολυκατάστημα.

Στο notos Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 14/02 θα ανακαλύψετε όλα αυτά που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Οι brand experts της Clarins προτείνουν εξατομικευμένα beauty & skincare tips ενώ η Bath & Body Works σας καλεί να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης σώματος. Οι παραγωγοί του Plus Radio 102.6, Μαριάννα Καρέζη και Αντώνης Ζώκος θα εκπέμπουν live 18:00 – 21:00 μέσα από το πολυκατάστημα.

Την ίδια ημέρα, στα notos Αθήνας & Θεσσαλονίκης θα είναι μαζί μας και η Lacta με το μοναδικό activation «Al Love You!», που είναι βασισμένο στην ανθρώπινη ανάγκη να εκφράσουμε την αγάπη μας. Μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης η Lacta μας βοηθά να βρούμε τα λόγια για να γράψουμε τα πιο ξεχωριστά μηνύματα αγάπης και να τα στείλουμε στους αγαπημένους μας για να τα διαβάσουν μαγικά σκανάροντας μια Lacta.  

Σας περιμένουμε όλους για μία ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη αγάπη.