ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε όλες τις παραγγελίες!

Πολιτική προστασίας απορρήτου μέλους NOTOSmore

Γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όπως τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ο οποίος λειτουργεί ως αναγνωριστικό μέλους, για να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε τον λογαριασμό σας για Μέλη NOTOSmore και να σας παρέχουμε όλα τα διαθέσιμα προνόμια και ανταμοιβές. Οι όροι για τα Μέλη NOTOSmore περιγράφονται περαιτέρω στους Όρους και προϋποθέσεις της εφαρμογής notosmore και στον επίσημο ιστότοπό μας.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διατηρούμε το λογαριασμό μέλους σας πάντα ενημερωμένο. Με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε πληροφορίες με το ιστορικό αγορών σας, λεπτομέρειες σχετικά με τις παραγγελίες σας και την ιδιότητα μέλους.

Επιπλέον, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας εξυπηρετήσουμε με εξατομικευμένες πληροφορίες, διαφημίσεις, προωθητικές ενέργειες, προτάσεις, υπηρεσίες αξιολόγησης κ.λπ. Κάθε μέλος θα λαμβάνει επίσης προσκλήσεις για επερχόμενες εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και έρευνες πελατών.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε απευθείας από εσάς όταν πραγματοποιείτε εγγραφή ως μέλος, σε συνδυασμό με πληροφορίες που μας κοινοποιείτε όταν χρησιμοποιείτε τα προνόμια μέλους. Σε περίπτωση που εντοπιστούν πράξεις μη συμμόρφωσης με τους Όρους και προϋποθέσεις για Μέλη NOTOSmore ή ύποπτη δόλια συμπεριφορά, θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όπως το email και το αναγνωριστικό Μέλους για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να προβούμε σε ενέργειες.

Για να κάνουμε την ιδιότητα μέλους ακόμα πιο σχετική με εσάς, εξατομικεύουμε το περιεχόμενο πριν το εμφανίσουμε με βάση αυτά που γνωρίζουμε (ή αντιλαμβανόμαστε ότι γνωρίζουμε) σχετικά με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας. Η εξατομίκευση πραγματοποιείται μέσω της ανάλυσης και πρόβλεψης χαρακτηριστικών που αφορούν τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις, τη συμπεριφορά σας κ.λπ., κάνοντας χρήση ενός συνδυασμού δεδομένων που προέρχονται από προηγούμενες αγορές και δεδομένα που επαναχρησιμοποιούνται μέσω cookies και άλλων τεχνολογιών ιχνηλάτησης.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα Cookies στη συγκεκριμένη ενότητα στον επίσημο ιστότοπό μας.

Χρησιμοποιούμε επικοινωνία μέσω viber/ sms/ email για να επικοινωνούμε μαζί σας, καθώς επίσης, όπου ισχύει, για να στέλνουμε ειδοποιήσεις στην εφαρμογή σας για κινητά, καθώς και στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Η Εξυπηρέτηση πελατών μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τον αριθμό τηλεφώνου σας ως μέσο για επικοινωνίας μαζί σας, εάν χρειαστεί.

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εντός της εταιρείας NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ AEBE όποτε αυτό είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του επιδιωκόμενου σκοπού επεξεργασίας. Για τον ίδιο λόγο, τα προσωπικά δεδομένα κοινοποιούνται επίσης σε προμηθευτές που εκτελούν ορισμένες εργασίες για εμάς, όπως η ανάλυση δεδομένων και η δημιουργία περιεχομένου μάρκετινγκ. Η NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ AEBE είναι πάντα πλήρως υπεύθυνη για τους συνεργάτες της.

Ενδέχεται κατά καιρούς να μοιραζόμαστε επίσης προσωπικά δεδομένα με ανεξάρτητα τρίτα μέρη, όπως ηλεκτρονική επικοινωνία για την αποστολή μηνυμάτων και ειδοποιήσεων ή την επικοινωνία μαζί σας για οποιονδήποτε άλλο λόγο, Πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλά από αυτά τα τρίτα μέρη έχουν ανεξάρτητο δικαίωμα ή υποχρέωση να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα στο όνομά τους.

Εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται ρητά, ποτέ δεν μεταβιβάζουμε, πουλάμε ή ανταλλάσσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους.

Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τη δημιουργία και διαχείριση του λογαριασμού μέλους σας και για την παροχή των εξατομικευμένων υπηρεσιών του Προγράμματος Επιβράβευσης NOTOSmore, είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση της Συμφωνίας Μέλους NOTOSmore.

Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για την αποστολή viber/ sms/ email για προσφορές, ενημερώσεις στυλ, εκπτωτικά κουπόνια, προσφορές γενεθλίων και ειδικές προσκλήσεις σε εκπτωτικές συλλογές και εκδηλώσεις βασίζεται στη συγκατάθεσή σας.

Για οποιονδήποτε άλλον σκοπό αναφέρεται εδώ, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας βάσει του νόμιμου συμφέροντός μας ως επιχείρηση.

Διατηρούμε και συνεχίζουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων, το αργότερο μέχρι τη λήξη της συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης NOTOSmore.

Έχετε το δικαίωμα να τερματίσετε τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης ανά πάσα στιγμή. Εάν επιλέξετε να το κάνετε αυτό, η συμμετοχή σας θα πάψει να υπάρχει και τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν.

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εάν υπάρχουν νομικές απαιτήσεις ή εάν υπάρχει συνεχιζόμενη διαφωνία.

 

 

Διαβάστε την πλήρη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.