Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €70!
REWARD YOURSELF

REWARD YOURSELF

  • «NOTOSPLUS VISA»
  • BONUS - ALPHA BANK
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - EUROBANK
  • GO4MORE - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

«NOTOSPLUS VISA»

Μέτρα Plus στις αγορές σου! Κέρδισε ακόμη μεγαλύτερη επιστροφή στα πολυκαταστήματα notos και notoshome και απόλαυσε αποκλειστικά προνόμια στο shopping! Η κάρτα που σου δίνει επιστροφή για όλες τις αγορές σου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

BONUS - ALPHA BANK

Πάρε την οικονομία με το μέρος σου. Με τις κάρτες Alpha Bank Bonus έχεις επιβράβευση για κάθε σου συναλλαγή στα notos & notoshome κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα σου, κερδίζεις Bonus πόντους. Κι όταν έρθει η ώρα να εξαργυρώσεις τους πόντους που έχεις συγκεντρώσει, επιλέγεις αγαπημένα brands μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας και κερδίζεις ακόμη περισσότερο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - EUROBANK

Κάθε φορά που κάνεις αγορές χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή τη χρεωστική σου κάρτα Eurobank, συγκεντρώνεις αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορείς να εξαργυρώσεις στα notos & στο notoshome πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου!

GO4MORE - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Κέρδισε την επιβράβευση που σου αξίζει. Κάνοντας τις καθημερινές σου αγορές με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, συλλέγεις αυτόματα πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις στα notos & notoshome, με επιπλέον όφελος τις ειδικές προσφορές των πολυκαταστημάτων μας.