Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €70!
10695503_01
KENZO

Kenzo Homme Eau de Toilette Marine 1 ml Δείγμα

  • Περιγραφή
Το KENZO HOMME Eau de Toilette Marine ταυτίζεται με την οσφρητική εμπειρία μιας καλοκαιρινής μέρας. Εμπνευσμένο από τη φύση, όπως όταν η επιδερμίδα βγαίνει από τον ωκεανό και γίνεται ένα με την αλμύρα, τη φρεσκάδα και μας μεταφέρει σε ένα ταξίδι απόδρασης.

Το KENZO HOMME Eau de Toilette Marine είναι το πιο φρέσκο και δροσερό από τα αρώματα της σειράς Kenzo Homme Eau de Toilette, με την υπογραφή του κορυφαίου αρωματοποιού Quentin Bisch. Οι δροσερές νότες του Marine accord συναντούν το Ylang – ylang, που πλαισιώνονται από το σανταλόξυλο και το μόσχο. Επίσης, το νέο άρωμα αποτελείται από 95% φυσικά συστατικά (σύμφωνα με το πρότυπο ISO 16128).

Το ημιδιαφανές μπλε-πράσινο μπουκάλι του KENZO HOMME Eau de Toilette Marine παραπέμπει στο χρώμα της θάλασσας που ενώνεται με τον ορίζοντα. Το σχήμα του απηχεί την κάθετη δύναμη και την ευελιξία του βλαστού μπαμπού. Το λοξό καπάκι του παραπέμπει στο κόψιμο ενός katana, του σπαθιού των σαμουράι.

Επειδή η KENZO PARFUMS έχει δεσμευτεί για έναν πιο όμορφο κόσμο, το μπουκάλι KENZO HOMME Eau de Parfum περιέχει 15% ανακυκλωμένο γυαλί. Όραμα του Οίκου Kenzo είναι να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός όμορφου κόσμου. Ο σχεδιασμός για το καπάκι του εξοικονομεί 34% πλαστικό σε σύγκριση με τον αρχικό σχεδιασμό του. Η συσκευασία του περιβάλλεται από χαρτί που προέρχεται από διαχειριζόμενα δάση με πιστοποίηση FSC® (Forest Stewardship Council®) και είναι τυπωμένο με μελάνια βιολογικής προέλευσης.

Νότες βάσης: Σανδαλόξυλο, μόσχος - Νότες κορυφής: Marine accord - Νότες καρδιάς: Ylang - ylang

Related

Kenzo Flower by Kenzo Ikebana Mimosa Eau de Parfum 1 ml Δείγμα
Kenzo Homme Eau De Toilette Intense 10 ml Gift
Kenzo Flower By Kenzo EDP Body Milk 75 ml Gift
Kenzo Flower By Kenzo EDP Body Milk 75 ml Gift
Kenzo Flower Ikebana By Kenzo Eau de Parfum 1 ml Δείγμα
Kenzo small pouch Gift
Kenzo Flower by Kenzo L' Absolue Eau De Parfum 1 ml Δείγμα
Kenzo Flower by Kenzo Eau de Parfum 1ml Δείγμα
Kenzo Homme Eau De Toilette Intense 1 ml Δείγμα
Cacharel Amor Amor Eau de Toilette 1.2 ml Δείγμα