Έγραψαν για εμάς  Harper's BAZAAR

Τα φορέματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Και μάλιστα, εκείνο το κομμάτι που μας κάνει να νιώθουμε η πιο θηλυκή εκδοχή του εαυτού μας. Το φόρεμα, λοιπόν, έρχεται ως ρούχο σε μία τεράστια ποικιλία: σε κοντά, μίντι και μάξι μήκη, σε ίσιες γραμμές και σε φαρδιές σιλουέτες, σε μονόχρωμα και σε εμπριμέ, στα άνετα και casual στιλ σε βαμβακερά και λινά υφάσματα μέχρι τα επίσημα σε πολυτελείς υφές, όπως το μετάξι και ο ταφτάς. Σε κάθε γυναικεία ντουλάπα "κρύβεται" μία γκάμα από φορέματα: από αυτά για τα καθημερινά looks στο γραφείο μέχρι εκείνα που μπορούν να φορεθούν σε περιστάσεις όπως ένας γάμος, ένα πάρτι ή ένα άλλο επίσημο event. Ειδικά, γι' αυτή την τελευταία περίσταση, με την άνοιξη να είναι γεμάτη από καλέσματα και εξόδους, οφείλετε να κάνει την επιλογή που θα σας αναδείξει στην απόλυτη fashionista

Είτε πρόκειται για το cocktail party που διοργανώνει η εταιρεία σας είτε για το γενέθλιο dinner μιας φίλης ή ακόμα και για μια πρόσκληση σε γάμο, αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα φόρεμα που να κάνει εντύπωση, να είναι updated ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας και να σας προσφέρει άνεση και στιλ. Φυσικά, θέλετε αυτό το φόρεμα να έχει στοιχεία που να το κάνουν formal, αλλά να έχει και μοντέρνα αισθητική και μια πιο ανάλαφρη διάθεση.

Η περιγραφή ταιριάζει άψογα στο αμάνικο μάξι φόρεμα με ταφτά σε ροζ από τη συλλογή Marques'Almeida που φιλοξενούν τα πολυκαταστήματα notos. Το κολακευτικό αυτό φόρεμα που συνδυάζει tank top με full skirt σε μία ενιαία σιλουέτα αποπνέει θηλυκότητα και φρεσκάδα, σύγχρονο ρομαντισμό, αλλά και party διάθεση αφού το ροζ , εκτός από gilry, είναι ένα pop και fun χρώμα που αγαπήθηκε και έγινε hot τάση όλη τη χρονιά.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την τάση των απλικέ φλοράλ και να προσθέσετε ένα τσόκερ με λουλούδι στον λαιμό σας δημιουργώντας μία ρομαντική εμφάνιση για ένα βραδινό κάλεσμα ή να πειραματιστείτε συνδυάζοντας την πριγκιπική σιλουέτα με cowboy μπότες ή αθλητικά παπούτσια για night-out looks που αποπνέουν coolness.

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos στα social media:

IG: @notosofficial,  FB:@notosGreece, TikTok: @notos_official & YouTube @notosofficial