Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες έως 05.07!
Αναζήτηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας με την επωνυμία «Notos Com Συμμετοχές» (εφεξής, «Εταιρεία»), η οποία εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, Καλυφτάκη 5, για να ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας μέσω των δικτυακών της τόπων και των φυσικών καταστημάτων της με τα οποία συναλλάσσεστε (εφεξής «Υπηρεσίες»).

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου καθώς και η Πολιτική μας σχετικά με τα Cookies ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα όλων των χρηστών των Υπηρεσιών της Εταιρείας ανεξαρτήτως αν έχουν εγγραφεί ή είναι συνδρομητές σε κάποια από αυτές.

Οι Υπηρεσίες της Εταιρείας μας απευθύνονται σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Η παρούσα Πολιτική περιγράφει, επίσης, τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τα δικαιώματα που έχετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Έχουμε λάβει μέτρα για τη βελτίωση του Ελέγχου ρυθμίσεων απορρήτου και άλλων στοιχείων ελέγχου που παρέχουμε για τη διασφάλιση των δεδομένων σας και την προστασία του απορρήτου σας.
Τίποτα δεν αλλάζει σχετικά με τις τρέχουσες ρυθμίσεις σας ή τον τρόπο επεξεργασίας των στοιχείων σας. Αντιθέτως, βελτιώσαμε τον τρόπο με τον οποίο περιγράφουμε τις πρακτικές μας και τον τρόπο που επεξηγούμε τις επιλογές που έχετε για την επικαιροποίηση, τη διαχείριση, την εξαγωγή και τη διαγραφή των δεδομένων σας.

Έχοντας ως βασική προτεραιότητά μας την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, πραγματοποιούμε αυτές τις ενημερώσεις και ακολουθούμε τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (General Data Protection Regulation), ο οποίος σχεδιάστηκε για να εναρμονίσει τις νομοθεσίες απορρήτου σε όλη την Ευρώπη, καθώς βελτιώνει τους κανόνες διαφάνειας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες περιγράφουν την επεξεργασία των δεδομένων τους και τίθεται σε ισχύ σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση από 25 Μαΐου 2018.


Συλλογή και χρήση πληροφοριών

1.Σκοπός επεξεργασίας: Με το παρόν κείμενο σας ενημερώνουμε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία, για τη δημιουργία/ διατήρηση του προσωπικού σας προφίλ καταναλωτή. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ανάπτυξη, βελτίωση και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, καθώς και η παροχή προσωποποιημένων προτάσεων/ προσφορών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

2. Κατηγορίες δεδομένων που θα συλλέγουμε: Εφόσον συναινέσετε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, οι κατηγορίες των προσωπικών δεδομένων που θα συλλέγουμε περιλαμβάνουν τα εξής: όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνα, ηλεκτρονική διεύθυνση, πληροφορίες που μας δίνετε εσείς μέσω της φόρμας που έχετε συμπληρώσει, μέσα από τις αγορές σας, από επικοινωνίες με την Εξυπηρέτηση Πελατών που πραγματοποιήθηκαν είτε τηλεφωνικά είτε με άλλους τρόπους (π.χ. email, επιστολή, κλπ).
Σημειώνουμε ότι η Εταιρεία θα επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα των φυσικών προσώπων- μελών σύμφωνα με την παρούσα δήλωση και για τους σκοπούς που αναφέρονται σε αυτήν.

3. Ασφάλεια επεξεργασίας:Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι εξαιρετικά σημαντικά για την Εταιρεία. Λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα που συλλέγουμε στο πλαίσιο της παρούσας δήλωσης υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την προστασία και τη διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων.
Ένα από τα μέτρα που λαμβάνουμε για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι η *εφαρμογή μεθόδων ψευδωνυμοποίησης* των δεδομένων σας. Υπό τον όρο ψευδωνυμοποίηση νοείται η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην είναι πλέον εφικτό να αναγνωριστεί συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο χωρίς τη χρήση συμπληρωματικών πληροφοριών, εφόσον οι εν λόγω συμπληρωματικές πληροφορίες διατηρούνται χωριστά και υπόκεινται σε τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν μπορούν να αποδοθούν σε ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο.
Πέρα από τεχνικά μέτρα ασφάλειας, η Εταιρεία διαθέτει Πολιτικές και Διαδικασίες Ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

4. Άσκηση των δικαιωμάτων σας: Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την παρούσα Πολιτική, αλλά και κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας που απορρέουν από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, με επιστολή στην Notos Com Συμμετοχές, Διεύθυνση Marketing, Τμήμα διαχείρισης σχέσεων πελατών-CRM, στη διεύθυνση Καλυφτάκη 5, Κηφισιά, ΤΚ14564, ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας dpo@notoscom.gr .
Σημειώνεται ότι μετά τον Μάιο του 2018 θα βρίσκεται εν ισχύ ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (υπ’ αριθμ. 2016/679 Κανονισμός (ΕΕ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου). Στο πλαίσιο του νέου Κανονισμού μπορείτε να ασκήσετε επιπλέον τα εξής δικαιώματά σας που απορρέουν από τις διατάξεις του Κανονισμού:

• Πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση επεξεργασίας ανακριβών δεδομένων που σας αφορούν
• Διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση που αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα για την παροχή μιας υπηρεσίας
• Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας
• Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας
• Φορητότητας των δεδομένων σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, δηλαδή το δικαίωμά σας να λάβετε τα δεδομένα σας σε κατάλληλο μορφότυπο, ώστε να είναι εφικτή τεχνικά η διαβίβασή τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

Επιπλέον, μπορείτε να ανακαλείτε οποτεδήποτε τη συναίνεσή σας (χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα) μέσα από το dpo@notoscom.gr καθώς και διατηρείτε το δικαίωμα υποβολής έγγραφης καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, δηλαδή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, +30 210 6475600, email επικοινωνίας contact@dpa.gr).