Αναζήτηση

REWARD YOURSELF

Reward Yourself

«notosmore»

Θέλω MORE προνόμια και δώρα!

Κάθε φορά που κάνεις αγορές στα πολυκαταστήματα notos ή στο notos.gr… κερδίζεις.
Γίνε μέλος τώρα στο πιο σύγχρονο πρόγραμμα επιβράβευσης.

«notosplus Visa»

Μέτρα Plus στις αγορές σου! Κέρδισε ακόμη μεγαλύτερη επιστροφή στα πολυκαταστήματα notos και notoshome και απόλαυσε αποκλειστικά προνόμια στο shopping! Η κάρτα που σου δίνει επιστροφή για όλες τις αγορές σου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Alpha Bank- Bonus

Πάρε την οικονομία με το μέρος σου. Με τις κάρτες Alpha Bank Bonus έχεις επιβράβευση για κάθε σου συναλλαγή στα notos & notoshome κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα σου, κερδίζεις Bonus πόντους. Κι όταν έρθει η ώρα να εξαργυρώσεις τους πόντους που έχεις συγκεντρώσει, επιλέγεις αγαπημένα brands μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας και κερδίζεις ακόμη περισσότερο.

Eπιστροφή - Eurobank Loyalty

Κάθε φορά που κάνεις αγορές χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή τη χρεωστική σου κάρτα Eurobank, συγκεντρώνεις αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορείς να εξαργυρώσεις στα notos & στο notoshome πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου!

go4more- Εθνική Τράπεζα

Κέρδισε την επιβράβευση που σου αξίζει. Κάνοντας τις καθημερινές σου αγορές με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, συλλέγεις αυτόματα πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις στα notos & notoshome, με επιπλέον όφελος τις ειδικές προσφορές των πολυκαταστημάτων μας.