Αναζήτηση

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H εταιρεία NOTOS COM δωρίζει δύο αναπνευστήρες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

H εταιρεία NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ αποφάσισε στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, να δωρίσει 2 υπερσύγχρονους αναπνευστήρες εντατικής θεραπείας, και να καταβάλει στο ακέραιο το Δώρο Πάσχα στους 1.500 εργαζομένους της.Με την ευχή ότι σύντομα θα ξεπεραστεί αυτή η πρωτόγνωρη κρίση #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Capsule Wardrobe μια νέα προσωποποιημένη εμπειρία shopping στους πιο πιστούς τους πελάτες

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα πολυκαταστήματα notos φέρνουν την υπηρεσία «capsule wardrobe»! Η «capsule wardrobe» είναι μια συλλογή από 7 ενδύματα, που έχουν επιλεχθεί με βασικό παράγοντα να συνδυάζονται αρμονικά τόσο μεταξύ τους, όσο και με εποχιακά κομμάτια. Be fashion, be unique, be notos & stay tuned για περισσότερα!

To καλοκαίρι στα notos έρχεται σε ρυθμούς Jazz & Swing μέσα από τις νέες καλοκαιρινές βιτρίνες

Tα πολυκαταστήματα notos φέρνουν τον αέρα της εποχής μέσα από τις νέες καλοκαιρινές τους βιτρίνες, σε ρυθμούς Jazz & Swing. Για έκτη συνεχή χρονιά τα πολυκαταστήματα notos ανέθεσαν την ανάπτυξη του δημιουργικού concept των καλοκαιρινών βιτρινών τους στον ΑΚΤΟ, τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο Τέχνης, Design & Media της Ελλάδας.

Tα πολυκαταστήματα notos και το notos.gr κέρδισαν δύο χρυσά βραβεία στα Fashion & Beauty Awards

Τα notos και το notos.gr απέσπασαν δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία FAB-Fashion & Beauty Awards. To χρυσό βραβείο στην κατηγορία “New Fashion e-shop” για το notos.gr και το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Event for Fashion” για το FAB event.

Η FAB Week ΣΗΜΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ SEASON ΣΤΟ notos ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Μια σειρά απο events έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα για την φθινοπωρινή season στα notos Θεσσαλονίκης.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΛΑ, ΟΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ notos

Fall alert! Τα πολυκαταστήματα notos χαρίζουν μια ανατρεπτική και artistic πνοή στις φθινοπωρινές βιτρίνες τους. Κάθε βιτρίνα είναι ενα έργο τέχνης απο τον Θαναση Λάλα, υπογεγραμμένο από καταξιωμένους εκπροσώπους του χώρου της μόδας.

WHEN FASHION MEETS ART, BEAUTY IS BORN AT notos DEPARTMENT STORES

FΑΒ Week Στοά Χιρς. Μια γιορτή αφιερωμένη στους δημιουργικούς ανθρώπους, στα περιοδικά, στην ομορφιά, στην τέχνη. Μια γιορτή για την μόδα!

H ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ NAUTICA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ notos ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ notos.gr

To πολυκατάστημα notos Θεσσαλονίκης και το e-department store notos.gr καλοσορίζουν την γυναικεία συλλογή Nautica. Ξεχώρισε και εσύ με μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις εμπνευσμένες από την θάλασσα.

ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΣΤΑ notos ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ SHOPPING!

Θέλεις more; notos for more! Οι βιτρίνες γίνονται σημείο αναφοράς με περισσότερο ήλιο, χρώμα, μόδα και φυσικά περισσότερο στυλ από ποτέ.

ΤΟ notoshome ΣΤΟ GOLDEN HALL ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ COCO-MAT!

H COCO-MAT ως νέο μέλος στην οικογένεια notoshome είναι έτοιμη να σας μαγέψει με την ξεχωριστή της αισθητική στο Golden Hall.

NEW SEASON, NEW ARRIVALS, NEW BRANDS @notοs ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Spring report! Τα πολυκαταστήματα notos υποδέχονται την ομορφότερη εποχή του χρόνου με νέα brands. Πολυτελή ανδρικά ρούχα, χειροποιήτες δημιουργίες και νέες αφίξεις σηματοδοτούν μια περιόδο ανανέωσης.

ΤΑ notos ΚΑΙ ΤΟ Make-A-Wish ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

Τα notos δίνουν υπερήφανο παρόν αγκαλιάζοντας αυτή την υπέροχη προσπάθεια αγάπης και προσφοράς Make-A-Wish. Μαζί με περισσότερες από 30 εταιρείες, εθελοντές και δωρητές, τα πολυκαταστήματα notos βραβεύονται για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους στις Ευχές και Δράσεις του Οργανισμού.