Αναζήτηση

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Ιστορία Μας


Τα πολυκαταστήματα notos, μέλος του ομίλου notoscom, είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ιστορία και την πολύχρονη εμπειρία, αφού μετράνε παραπάνω από έναν αιώνα λειτουργίας. Με αφετηρία το 1901, οι αδελφοί Λαμπρόπουλοι κατέκτησαν την Αθηναϊκή αγορά σε μια μυθική, για την εποχή, διαδρομή, δημιουργώντας το πιο γνωστό και ισχυρό όνομα στον χώρο των πολυκαταστημάτων. Θεωρούνται πρωτοπόροι στην εγχώρια αγορά, αφού το 1992 εισήγαγαν πρώτοι στην Ελλάδα το σύστημα «shop-in-a-shop».

Η δεκαετία του ’90 θεωρείται σταθμός για τα πολυκαταστήματα, λόγω της μετονομασίας τους σε notosgalleries. Η αλλαγή αυτή άνοιξε νέους ορίζοντες και τους έδωσε τη θέση της μεγαλύτερης αλυσίδας πολυκαταστημάτων στη χώρα, φιλοξενώντας στους χώρους τους τις μεγαλύτερες και γνωστότερες ελληνικές και διεθνείς μάρκες.

Έχοντας οικοδομήσει επί δεκαετίες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, τα πολυκαστήματα αφουγκράζονται τις ανάγκες τους και ανταποκρίνονται αποφασιστικά, για ακόμη μια φορά, στην αισθητική και τις προκλήσεις της νέας εποχής.

Για το λόγο αυτό, από notosgalleries επαναλανσάρονται ως notos, αναδεικνύοντας, παράλληλα, όλα αυτά τα "περισσότερα" που προσφέρουν.

Με παρουσία σε 4 μεγάλες πόλεις, τα notos τολμούν να απαντήσουν σε όλα τα "θέλω" των καταναλωτών, υπό το σλόγκαν "ΘΕΛΩ MORE". Ανανεώνουν τους χώρους τους, ενισχύουν τις συνεργασίες τους και διαθέτουν αξεπέραστη ποικιλία σε brands, παροτρύνοντας το κοινό να επιθυμεί και να διεκδικεί περισσότερα: περισσότερα brands, περισσότερες προσφορές, περισσότερα προνόμια, περισσότερες επιλογές για όλη την οικογένεια.

Τα πολυκαταστήματα παρουσιάζουν δυναμική ανάπτυξη με την λειτουργία 4 φυσικών χώρων, στην Αθήνα, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη και στην Καλαμάτα. Σημαντική στιγμή για τη δυναμική των πολυκαταστημάτων ο Νοέμβριος του 2014, όταν άνοιξε τις πόρτες του, για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος, notos στη Σόφια της Βουλγαρίας. Το προσωπικό που απασχολούν συνολικά είναι 1.000 άτομα.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από έντονο ανταγωνισμό, τα πολυκαταστήματα notos έχουν καταφέρει και ανταποκρίνονται με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, προσφέροντας παράλληλα άριστη εξυπηρέτηση και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Δημιουργούμε πολυκαταστήματα με άξονα τις αυριανές σας ανάγκες!


ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Σε μια έντονα ανταγωνιστική εποχή όπως η σημερινή, τα πολυκαταστήματα notos ανταποκρίνονται με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
  • ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ
  • ATM
  • TAX FREE
  • ΔΩΡΕΑΝ PARKING
  • CAFE-BAR
  • NOTOS MORE
  • NOTOS PLUS
ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Tα πολυκαταστήματά μας

ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

ΑΤΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ