Αναζήτηση

NOTOS SAYS

GUERLAIN FACIALIST EXPERTISE
Το Oil-in-Balm εφαρμόζεται πρωί ή/και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Για έντονη άνεση, εφαρμόστε ως μάσκα. Αφήστε να δράσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια κάνετε μασάζ με το προϊόν που περισσεύει. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση ξηρών ή εξασθενημένων περιοχών του σώματος.
Ζήστε μια στιγμή απόλυτης χαλάρωσης ακολουθώντας την Αισθησιακή Εφαρμογή Guerlain: σε κάθε βήμα, πάρτε μια βαθιά εισπνοή και, στο τέλος του βήματος, πάρτε μια μεγάλη εκπνοή ενώ ασκείτε πίεση.

1) ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Ζεστάνετε μια μικρή ποσότητα Youth Oil-in-Balm και εφαρμόστε και με τα δύο χέρια, λειάνοντας κατά μήκος της γνάθου από το πηγούνι μέχρι τα αυτιά.
Επαναλάβετε την κίνηση κατά μήκος των ζυγωματικών, ξεκινώντας από τη γέφυρα της μύτης προς τους κροτάφους.
Μετακινηθείτε προς τα πάνω κατά μήκος του μετώπου μέχρι τη γραμμή των μαλλιών και στη συνέχεια σχεδιάστε έναν μεγάλο κύκλο γύρω από τα μάτια.

2) ΧΑΛΑΡΩΣΗ
Για να χαλαρώσετε τους μύες του μετώπου, κάντε μια βαθιά οριζόντια εξομάλυνση από τον αριστερό κρόταφο προς τον δεξιό κρόταφο, ξεκινώντας μρ τα άκρα των δακτύλων και μετά με την παλάμη.

3) ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΑΝΣΗ ΛΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΤΕΚΟΛΕ
Μειώνει την ένταση των νεύρων και των μυών. Για να κρατάτε το κεφάλι με ευκολία και να έχετε ένα όμορφα ενισχυμένο ντεκολτέ, είναι σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο για να αισθάνεστε κάθε βήμα.
Απλώστε το χέρι στο ντεκολτέ, λειάνετε σταθερά, ανεβείτε προς τον ώμο και κανετε κυκλικές κινήσεις αρκετές φορές.
Στη συνέχεια το χέρι φτάνει στον τραπεζοειδή μυ και τον χαλαρώνει με βαθιές, σταθερές κινήσεις τσιμπήματος.
Μόλις φτάσετε στον αυχένα του λαιμού, συνεχίζεται προς τα επάνω, τελειώνοντας με πίεση στη βάση του κρανίου.
Επαναλάβετε την ίδια κίνηση από την άλλη πλευρά.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ