Αναζήτηση

NOTOS SAYS

Πλούσια κρέμα ημέρας και νύχτας, με εντατική συσφιγκτική και ανορθωτική δράση, ιδανική για τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου. Περιέχει Micro-Mesh Uplifter, ένα μόριο που στηρίζεται στο εκχύλισμα του φυκιού Hibamata και ενισχύει το εσωτερικό υποστηρικτικό δίκτυο του δέρματος, άρα και την σφριγηλότητά του, Shikuwasa Extract (εκχύλισμα φλοιού λεμονιού) για την ενίσχυση σε βάθος του ενδοδερμιδικού πλέγματος και πολύ ακριβό μετάξι koishimaru, το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή φυσικού υαλουρονικού οξέως, διασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση στα κύτταρα και περιέχεται σε όλες τις συνθέσεις του brand. Αποτελεί δεύτερο μέρος της φροντίδας Saho.

Skincare Saho

Πήρε το όνομά της από τον Κώδικα Εθιμοτυπίας της Ιαπωνικής τελετής τσαγιού, δημιουργήθηκε με στόχο τέλειο δέρμα, και περιλαμβάνει Διπλό Καθαρισμό, Διπλή Ενυδάτωση και Διπλή Εφαρμογή (εφαρμογή κάθε προϊόντος δύο φορές).

Η Sensai πιστεύει πως μόνο το απόλυτα καθαρό και σωστά ενυδατωμένο δέρμα μπορεί να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τις πολύτιμες συνθέσεις των αντιγηραντικών της προϊόντων. Για αυτό, σε συνέχεια του καθαρισμού και της αρχικής ενυδάτωσης με Lotion ή Emulsion, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας, έχει σχεδιάσει κρέμες και ορούς που προσφέρουν στο δέρμα στοχευμένη αντιγηραντική δράση και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ και χρησιμοποιείται είτε μόνη της, είτε μετά τη Cellular Performancε Lotion της επιλογής σου ως Δεύτερο Βήμα (Step 2) της διαδικασίας της Διπλής Ενυδάτωσης (Double Moisturizing).

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ