Αναζήτηση

NOTOS SAYS

Ένα από τα πιο δυνατά αντιγηραντικά προϊόντα της αγοράς! Πολυτελής, πλούσιας υφής κρέμα ημέρας και νύχτας με Sakura Eternal Complex που ενεργοποιεί τη ζωτικότητα της επιδερμίδας. Με το σπάνιο και πολύ ακριβό μετάξι koishimaru, το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή φυσικού υαλουρονικού οξέως, διασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση στα κύτταρα και περιέχεται σε όλες τις συνθέσεις του brand -αξίζει να αναφέρουμε πως, σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες συνθέσεις, η σειρά Ultimate έχει την μεγαλύτερη περιεκτικότητα στο πολυτελέστατο αυτό συστατικό. Αποτελεί το δεύτερο βήμα ενυδάτωσης Saho.

Skincare Saho

Πήρε το όνομά της από τον Κώδικα Εθιμοτυπίας της Ιαπωνικής τελετής τσαγιού, δημιουργήθηκε με στόχο τέλειο δέρμα, και περιλαμβάνει Διπλό Καθαρισμό, Διπλή Ενυδάτωση και Διπλή Εφαρμογή (εφαρμογή κάθε προϊόντος δύο φορές).

Στην Διπλή Ενυδάτωση, η Sensai προτείνει τη χρήση δύο προϊόντων (αρχικά μιας από τις Lotion του brand, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας και στη συνέχεια του κατάλληλου emulsion), τα οποία προηγούνται της χρήσης οποιασδήποτε κρέμας προσώπου. Η Sensai πιστεύει πως μόνο το απόλυτα καθαρό και σωστά ενυδατωμένο δέρμα μπορεί να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τις πολύτιμες συνθέσεις των αντιγηραντικών της προϊόντων. Επιλέγοντας την lotion σε συνδυασμό με την cream ή emulsion της σειράς Ultimate χαρίζεις στην επιδερμίδα σου την μέγιστη αποτελεσματικότητα των σπάνιων κα πολύτιμων συστατικών που περιέχονται στη σειρά.

Εφαρμόζεται πρωί ή/και βράδυ, είτε μόνη της, είτε μετά την Ultimate Lotion.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ