Αναζήτηση

NOTOS SAYS

Πολύ συχνά, τα ειδικά mattifying προϊόντα για το μεικτό και λιπαρό δέρμα αποδεικνύονται υπερβολικά στεγνά, δημιουργώντας μια όχι και τόσο άνετη αίσθηση στις γυναίκες που τα χρησιμοποιούν, ενώ τα αντίστοιχα ενυδατικά δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα της γυαλάδας και της λιπαρότητας που μετά από κάποια ώρα γίνεται εμφανής. Η Sisley πιστεύει πως δεν χρειάζεται να διαλέξεις: το προϊόν αυτό ενυδατώνει τόσο όσο μια πλούσια ενυδατική κρέμα, και ταυτόχρονα αφήνει την επιδερμίδα τόσο ματ, όπως θα ήταν αν είχες χρησιμοποιήσει ένα κλασσικό mattifying προϊόν.

Περιέχει ρίζα αλθαίας, που έχει την ικανότητα να συγκρατεί νερό στην επιδερμίδα, προσφέροντάς της βαθιά ενυδάτωση, εκχύλισμα άρκτιου και φύλλων αλχεμίλλας τα οποία διαθέτουν αντισηπτικές και καθαρτικές ιδιότητες, και συμβάλλουν στην εξομάλυνση των ατελειών, καθώς και δύο σημαντικά συστατικά με μαλακτική και ενυδατική δράση, την γλυκερίνη φυτικής προέλευσης και την D-πανθενόλη. Τέλος, η σύνθεση περιέχει πούδρα μπαμπού και εκχύλισμα τσαγιού, δύο συστατικά που χαρίζουν άμεσα ματ όψη στην επιδερμίδα, ενσωματωμένες με τέτοιο τρόπο στη σύνθεση, ώστε να διατηρούν το ματ αποτέλεσμα χωρίς να στεγνώνουν την επιδερμίδα.

Εφαρμόζεται σε καθαρή επιδερμίδα, πρωί και βράδυ, σε πρόσωπο και λαιμό. Ιδανικά, για το καλύτερο ρυθμιστικό αποτέλεσμα, μπορείς να την συνδυάσεις με το σέρουμ της ίδιας σειράς (Intensive Serum with Tropical Resins).

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ