Αναζήτηση

NOTOS SAYS

Πλούσιο έλαιο καθαρισμού με μη λιπαρή υφή, που «λειώνει» απολύτως στην επαφή με την επιδερμίδα, δεν αφήνει κατάλοιπα και απομακρύνει κάθε ίχνος ρύπανσης και μακιγιάζ. Περιέχει argan oil, αμυγδαλέλαιο και έλαιο πορτοκαλιάς, και το σπάνιο και πολύ ακριβό μετάξι koishimaru, το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή φυσικού υαλουρονικού οξέως, διασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση στα κύτταρα και περιέχεται σε όλες τις συνθέσεις του brand. Αποτελεί το πρώτο βήμα της φροντίδας Saho.

Skincare Saho

Πήρε το όνομά της από τον Κώδικα Εθιμοτυπίας της Ιαπωνικής τελετής τσαγιού, δημιουργήθηκε με στόχο τέλειο δέρμα, και περιλαμβάνει Διπλό Καθαρισμό, Διπλή Ενυδάτωση και Διπλή Εφαρμογή.

Στον Διπλό Καθαρισμό, η Sensai προτείνει τη χρήση δύο προϊόντων (αρχικά οποιουδήποτε προϊόντος με την ένδειξη Step 1, και στην συνέχεια οποιουδήποτε προϊόντος με την ένδειξη Step 2) για τον τέλειο καθαρισμό της επιδερμίδας, ώστε να μπορέσει να υποδεχτεί τα προϊόντα ενυδάτωσης και φροντίδας που ακολουθούν. Επιλέγοντας η ίδια το προϊόν που σου ταιριάζει από τα Step 1 και Step 2 αντίστοιχα, δημιουργείς τη δική σου, προσωπική τελετουργία καθαρισμού που ταιριάζει ιδανικά στην επιδερμίδα σου.

Συστήνεται για τον βραδινό καθαρισμό. Ξεβγάζεται. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ