Χρησιμοποιώντας το notos.gr αποδέχεσαι τη χρήση cookies. Μάθε περισσότερα εδώ

Αναζήτηση
Θέλω να γνωρίζω τις επιλογές παραλαβής
Α. Pick Up Points: Στην περίπτωση που μένεις κοντά σε κάποιο από τα φυσικά μας πολυκαταστήματα, και εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να παραλάβεις αυτοπροσώπως την παραγγελία σου. Υπάρχει σημείο παραλαβής σε κάθε φυσικό πολυκατάστημα notos.
  • Για Αθήνα: notoshome Πλατεία Κοτζιά
  • Για Βόρεια Προάστεια Αττικής: notoshome Golden Hall
  • Για Νότια & Δυτικά Προάστεια Αττικής: notos Πειραιάς
  • Για Θεσσαλονίκη: notos Θεσσαλονίκης
  • Για Καλαμάτα: notos Καλαμάτας
Β. Παραλαβή μέσω εταιρείας courier: Εφόσον συμπληρώσεις σωστά τα στοιχεία σου και τη Διεύθυνση Παραλαβής, η εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε (ACS Courier) θα φροντίσει να παραλάβεις την παραγγελία σου το ταχύτερο δυνατό. Θυμίζουμε πως τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 70 €, ενώ το κόστος για παραγγελίες μικρότερης αξίας είναι 2,50 € ανά παραγγελία
Τι επιλογές πληρωμής έχω;
Οι επιλογές πληρωμής είναι 3:
Α. Αντικαταβολή
Β. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
Γ. PAYPAL
Δες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής εδώ.
Θέλω να παρακολουθήσω την εξέλιξη της παραγγελίας μου
Μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή, κάνοντας είσοδο στο λογαριασμό σου και επιλέγοντας την ενότητα Οι Παραγγελίες μου. Εκεί μπορείς να δεις πληροφορίες για όλες τις παραγγελίες που έχεις καταχωρήσει.
Θέλω να γνωρίζω πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου
  • 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, για παραγγελίες εντός Αττικής, Θεσσαλονίκης και σε μεγάλα αστικά κέντρα.
  • 3 έως 6 εργάσιμες ημέρες, για παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται σε ημέρες αργίας, αρχίζουν να υλοποιούνται την πρώτη εργάσιμη μέρα μετά την τελευταία ημέρα της αργίας. Ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης ξεκινά να μετρά από τότε.

Σημαντικό
:
Αν δεν παραλάβεις την παραγγελία σου στον προβλεπόμενο χρόνο & δεν έχεις λάβει ενημέρωση για ενδεχόμενη καθυστέρηση, επικοινώνησε μαζί μας από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10 πμ – 5 μμ στα 210 3743 170 και 210 3743 120.
Εάν έχεις δηλώσει πως επιθυμείς να παραλάβεις αυτοπροσώπως την παραγγελία σου σε κάποιο από τα Pick Up Points στα φυσικά μας καταστήματα, μπορείς να το κάνεις εντός 4 εργάσιμων ημερών. Αν η παραγγελία δεν παραληφθεί εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, ακυρώνεται και επιστρέφει στο πολυκατάστημα.