Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €70!
10696925 1
HERMÈS

Hermès H24 Herbes Vives Eau de Parfum 2 ml Δείγμα

  • Περιγραφή
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Με αυτό το τρίτο κεφάλαιο της σειράς H24, η Christine Nagel, αρωματοποιός της Hermès, συνεχίζει την φυτικής υφής γραφή της, ακολουθώντας τα βήματα ενός σύγχρονου άνδρα που είναι σε κίνηση. Το eau de parfum H24 Herbes Vives είναι μια μεταγραφή της αστικής φύσης που ξανακαλύπτει κανείς μετά την βροχή.

ΟΙ ΟΣΦΡΗΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ
Το eau de parfum H24 Herbes Vives συνδυάζει την δύναμη μιας δέσμης φρέσκων χόρτων, την υφή γρανίτας αχλαδιού και την ζωηράδα ενός high-tech μορίου, του Physcool®.

ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
Το μπουκαλάκι με τις καθαρές γραμμές, σχεδιασμένο από τον Philippe Mouquet, στολίζεται με πράσινη λάκα που απηχεί τις οσφρητικές νότες. Η θήκη φορά ένα βαθύτερο γκρι-πράσινο χρώμα, σαν η άσφαλτος της πόλης να είχε ποτιστεί με φυτικές πινελιές. Ένα λεπτό περίγραμμα σε χρώμα πράσινο λάιμ ορίζει τον χώρο αλλά και τον ανοίγει.

Η ΗΘΙΚΗ
Το αντικείμενο αυτό, με τις αεροδυναμικές γραμμές του, αναπληρώσιμο, είναι από 15% ανακυκλωμένο γυαλί. Η θήκη του είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο χαρτοπολτό ECF (Elemental Chlorine Free / χωρίς στοιχειακό ή αέριο χλώριο).

Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ HERMÈS
Το H24 είναι το κλειδί ενός νέου διαστήματος. Το γράμμα «Η» στα γαλλικά συμβολίζει την Hermès, τον Άνθρωπο (Homme) και τις Ώρες (Heures). Το «24» εκφράζει τη σχέση με τον χρόνο και τον δεσμό με τον οίκο, που βρίσκεται στον αριθμό 24 της οδού Faubourg Saint-Honoré.

Related

Hermès H24 Herbes Vives Eau de Parfum 5 ml Gift
Hermès Tutti Twilly d'Hermès Eau de Parfum 2 ml Δείγμα
Hermès Un Jardin à Cythère 2 ml Δείγμα
Hermès Twilly d'Hermès Eau de Parfum 2 ml Δείγμα
Hermès μινιατούρα Un Jardin à Cythère Eau de Toilette 7.5 ml Gift
Hermès Terre d'Hermès Eau de Toilette 2ml Δείγμα
Hermès Terre d'Hermès Eau de Toilette 2ml Δείγμα
Hermès Twilly Eau Ginger Eau de Parfum Replica 12.5ml Gift
Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver Eau de Parfum 2ml Δείγμα
Prada Luna Rossa Ocean Le Parfum 1.2 ml Δείγμα
Prada Candy Eau de Parfum 1.2 ml Δείγμα