Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €70!
10691760 1
HERMÈS

Hermès Twilly d'Hermès Eau de Parfum 2 ml Δείγμα

  • Περιγραφή
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Εμπνευσμένη από τα σύγχρονα, τολμηρά και ατίθασα κορίτσια, το 2017 η Christine Nagel, αρωματοποιός της Hermès, δημιουργεί το Twilly d’Hermès: το ελεύθερο πνεύμα μιας γενιάς κοριτσιών που λατρεύει και ασπάζεται τις αξίες του οίκου.

ΟΙ ΟΣΦΡΗΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ
Ένα λουλουδάτο και πικάντικο Eau de Parfum που εκφράζει την τόλμη του μέσα από τη φρεσκάδα του τζίντζερ, το ελαφρύ άρωμα του υάκινθου και το γαλακτώδες σανταλόξυλο.

ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
Σχεδιασμένο από τη Florence Manlik, το εμβληματικό μπουκαλάκι σε σχήμα φαναριού έχει τετράγωνες γραμμές σε κοραλί ροζ τόνους. Η απόλυτη φαντασία, ένας μεταξωτός φιόγκος δεμένος στο χέρι που αγκαλιάζει το πώμα και τονίζει το μπουκαλάκι με τη ναζιάρικη διάθεσή του. Κάθε μεταξωτός φιόγκος είναι μοναδικός.

Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΗΣ HERMÈS
Το όνομα της οικογένειας των αρωμάτων Twilly d’Hermès παραπέμπει με δύο τρόπους στην τέχνη της επεξεργασίας μεταξιού της Hermès: με το τετράγωνο, μεταξωτό, twill μαντήλι του οίκου και τη μικρή, παιχνιδιάρικη και χρωματιστή μεταξωτή κορδέλα twilly που προσφέρει περισσότερους τρόπους δεσίματος.

«Δημιούργησα το Twilly d’Hermès έχοντας στο μυαλό μου τις νεαρές γυναίκες, παρατηρώντας τις ζωές τους. Ελεύθερες, τολμηρές, ενωμένες, άτακτες και ασεβείς, αντιστρέφουν τις προσδοκίες, πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα, επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό, επινοούν ένα ολοκαίνουργιο τέμπο». Christine Nagel

Με το πνεύμα αυτό, η Christine Nagel συνέθεσε το Twilly d'Hermès. Τζίντζερ, διατσίντο και σανδαλόξυλο σε μια νέα εκδοχή. Συνδυασμένα διαφορετικά, δημιουργούν την αίσθηση από φρουτώδη μπαχαρικά, φανερώνουν μια ανησυχητική έλξη, μια σαρκική αποκάλυψη. Σε μια τελευταία αναλαμπή σύνεσης, μια χειροποίητη μεταξένια κορδέλα κοσμεί παιχνιδιάρικα το μπουκάλι. Κάθε μεταξένια γραβάτα είναι μοναδική.

Related

Hermès H24 Herbes Vives Eau de Parfum 5 ml Gift
Hermès Tutti Twilly d'Hermès Eau de Parfum 2 ml Δείγμα
Hermès Un Jardin à Cythère 2 ml Δείγμα
Hermès H24 Herbes Vives Eau de Parfum 2 ml Δείγμα
Hermès μινιατούρα Un Jardin à Cythère Eau de Toilette 7.5 ml Gift
Hermès Terre d'Hermès Eau de Toilette 2ml Δείγμα
Hermès Terre d'Hermès Eau de Toilette 2ml Δείγμα
Hermès Twilly Eau Ginger Eau de Parfum Replica 12.5ml Gift
Hermès Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver Eau de Parfum 2ml Δείγμα
Prada Luna Rossa Ocean Le Parfum 1.2 ml Δείγμα
Prada Candy Eau de Parfum 1.2 ml Δείγμα