Αναζήτηση

NOTOS SAYS

Απολεπιστικό προϊόν σε μορφή κρέμας, αφαιρεί αποτελεσματικά μαύρα στίγματα και νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα. Περιέχει εκχύλισμα shiso (αντιοξειδωτική δράση), kanzo extract (εκχύλισμα γλυκόριζας) με επανορθωτική δράση, εκχύλισμα quillaia (καθαριστική δράση), και το σπάνιο και πολύ ακριβό μετάξι koishimaru, το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή φυσικού υαλουρονικού οξέως, διασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση στα κύτταρα και περιέχεται σε όλες τις συνθέσεις του brand. Αντικαθιστά το δεύτερο βήμα της φροντίδας Saho.

Skincare Saho

Πήρε το όνομά της από τον Κώδικα Εθιμοτυπίας της Ιαπωνικής τελετής τσαγιού, δημιουργήθηκε με στόχο τέλειο δέρμα, και περιλαμβάνει Διπλό Καθαρισμό, Διπλή Ενυδάτωση και Διπλή Εφαρμογή.

Στον Διπλό Καθαρισμό, η Sensai προτείνει τη χρήση δύο προϊόντων (αρχικά οποιουδήποτε προϊόντος με την ένδειξη Step 1, και στην συνέχεια οποιουδήποτε προϊόντος με την ένδειξη Step 2) για τον τέλειο καθαρισμό της επιδερμίδας, ώστε να μπορέσει να υποδεχτεί τα προϊόντα ενυδάτωσης και φροντίδας που ακολουθούν. Επιλέγοντας η ίδια το προϊόν που σου ταιριάζει από τα Step 1 και Step 2 αντίστοιχα, δημιουργείς τη δική σου, προσωπική τελετουργία καθαρισμού που ταιριάζει ιδανικά στην επιδερμίδα σου.

Για κάθε τύπο δέρματος. Εφαρμόζεται σε υγρό πρόσωπο με απαλές κινήσεις μασάζ και συστήνεται να μένει τουλάχιστον πέντε λεπτά πριν το ξεβγάλεις, για να λειτουργήσει όπως μια μάσκα καθαρισμού. Χρησιμοποιείται πρωί ή/και βράδυ 1-3 φορές την εβδομάδα, αντί για το προϊόν του Step 2 που εφαρμόζεις συνήθως.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ