Αναζήτηση

NOTOS SAYS

Αυτό είναι το ιδανικό πρώτο βήμα φροντίδας, που εφαρμόζεται αμέσως μετά τον καθαρισμό και πριν την περιποίηση ημέρας ή/και νύχτας. Μια πλούσια λοσιόν με χαρακτηριστικά skincare προϊόντος, περιέχει εκχύλισμα από το πολύτιμο μετάξι Κoishimaru, το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή φυσικού υαλουρονικού οξέως, διασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση στα κύτταρα και περιέχεται σε όλες τις συνθέσεις του brand. Περιέχει επίσης Watercress Extract (εκχύλισμα νεροκάρδαμου) και CPX Vital Extract (αντιρυτιδική και βαθιά ενυδατική δράση), δύο εκχυλίσματα που προάγουν την δεκτικότητα των κυττάρων στα συστατικά των προϊόντων που θα ακολουθήσουν. Αποτελεί το πρώτο βήμα ενυδάτωσης Saho.

Skincare Saho

Πήρε το όνομά της από τον Κώδικα Εθιμοτυπίας της Ιαπωνικής τελετής τσαγιού, δημιουργήθηκε με στόχο τέλειο δέρμα, και περιλαμβάνει Διπλό Καθαρισμό, Διπλή Ενυδάτωση και Διπλή Εφαρμογή (εφαρμογή κάθε προϊόντος δύο φορές).

Στην Διπλή Ενυδάτωση, η Sensai προτείνει τη χρήση δύο προϊόντων (αρχικά μιας από τις Lotion του brand, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας και στη συνέχεια του κατάλληλου emulsion), τα οποία προηγούνται της χρήσης οποιασδήποτε κρέμας προσώπου. Η Sensai πιστεύει πως μόνο το απόλυτα καθαρό και σωστά ενυδατωμένο δέρμα μπορεί να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τις πολύτιμες συνθέσεις των αντιγηραντικών της προϊόντων. Επιλέγοντας η ίδια το προϊόν ενυδάτωσης που σου ταιριάζει από τις lotions και τα emulsions, δημιουργείς τη δική σου, προσωπική τελετουργία ενυδάτωσης που ταιριάζει ιδανικά στην επιδερμίδα σου.

Μετά την εφαρμογή (κατά προτίμηση ταμποναριστά απευθείας στο πρόσωπο, και όχι σε βαμβάκι), συστήνεται η αναμονή για 2-3 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα, πριν την εφαρμογή κρέμας ή ορού. Έχει δροσερή υφή, μοναδικά καταπραϋντική δράση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές ή πολύ ξηρές επιδερμίδες.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ