Αναζήτηση

NOTOS SAYS

Δεν είναι λοσιόν καθαρισμού, αλλά ένα μοναδικό προϊόν που φορτίζει με ένα σωρό πολύτιμα συστατικά την καθαρή επιδερμίδα, σε μια σούπερ απορροφήσιμη μορφή και αποτελεί ιδανικό πρώτο βήμα προετοιμασίας για τα προϊόντα φροντίδας που ακολουθούν.

Με συστατικά από τη βασική σύνθεση της σειράς Sisleÿa (καφέ μεσογειακή άλγη που διεγείρει την σύνθεση γλυκοαμινογλυκανών, εκχύλισμα φλοιού alkekengi –ασιατικό φρούτο- με αντιοξειδωτική δράση, λευκή ιτιά που διεγείρει την σύνθεση HSP με δράση κατά της κολλαγενάσης και της ελαστάσης -συστατικά που καταστρέφουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη-, gingko biloba για τόνωση και προστασία της επιδερμίδας, αλλά και έξτρα ενεργά συστατικά για βαθιά ενυδάτωση, χαρίζει μοναδική αίσθηση φροντίδας και δροσιάς.

Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ, σε καθαρή επιδερμίδα σε πρόσωπο και λαιμό. Συνεχίζεις με την συνηθισμένη σου ρουτίνα περιποίησης.

Κι ένα τιπ: δεν χρειάζεται να το βάλεις σε βαμβάκι (χάνεται μεγάλη ποσότητα προϊόντος), αλλά μπορείς να εφαρμόζεις κατευθείαν στην επιδερμίδα μερικές σταγόνες με τα ακροδάκτυλα.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΓΟΡΑ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΓΟΡΑ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΓΟΡΑ