Αναζήτηση

NOTOS SAYS

Γαλακτώδης υφή και πλούσια σύνθεση, το emulsion αυτό απορροφάται εξαιρετικά γρήγορα από την επιδερμίδα, και περιέχει το σπάνιο και πολύ ακριβό μετάξι koishimaru, το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή φυσικού υαλουρονικού οξέως, διασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση στα κύτταρα και περιέχεται σε όλες τις συνθέσεις του brand. Περιέχει επίσης Watercress Extract (εκχύλισμα νεροκάρδαμου) και CPX Vital Extract (αντιρυτιδική και βαθιά ενυδατική δράση), δύο εκχυλίσματα που προάγουν την δεκτικότητα των κυττάρων στα συστατικά των προϊόντων που θα ακολουθήσουν. Αποτελεί μέρος της ενυδάτωσης Saho (πρώτο ή δεύτερο βήμα, ανάλογα με την προσωπική σου τελετουργία).

Skincare Saho

Πήρε το όνομά της από τον Κώδικα Εθιμοτυπίας της Ιαπωνικής τελετής τσαγιού, δημιουργήθηκε με στόχο τέλειο δέρμα, και περιλαμβάνει Διπλό Καθαρισμό, Διπλή Ενυδάτωση και Διπλή Εφαρμογή (εφαρμογή κάθε προϊόντος δύο φορές).

Στην Διπλή Ενυδάτωση, η Sensai προτείνει τη χρήση ενυδατικού προϊόντος πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν φροντίδας (αρχικά, μιας από τις Lotion ή emulsion του brand, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας), η οποία προηγείται της χρήσης οποιασδήποτε κρέμας προσώπου (στη συνέχεια ακολουθεί είτε emulsion, αν έχεις επιλέξει lotion ως πρώτό βήμα και η βασική σου ανάγκη είναι η ενυδάτωση, είτε η κατάλληλη κρέμα ή/και ορός). Η Sensai πιστεύει πως μόνο το απόλυτα καθαρό και σωστά ενυδατωμένο δέρμα μπορεί να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τις πολύτιμες συνθέσεις των αντιγηραντικών της προϊόντων. Επιλέγοντας η ίδια το προϊόν ενυδάτωσης που σου ταιριάζει από τις lotions και τα emulsions, δημιουργείς τη δική σου, προσωπική τελετουργία ενυδάτωσης που ταιριάζει ιδανικά στην επιδερμίδα σου.

Συστήνεται η χρήση μικρής ποσότητας και η εφαρμογή με απαλές, ανοδικές και κυκλικές κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. Για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ