Αναζήτηση

NOTOS SAYS

Πολυτελής αντιγηραντικός ορός ημέρας και νύχτας με έντονη συσφιγκτική, και κυρίως ανορθωτική δράση, με το σπάνιο και πολύ ακριβό μετάξι koishimaru, το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή φυσικού υαλουρονικού οξέως, διασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση στα κύτταρα και περιέχεται σε όλες τις συνθέσεις του brand. Περιέχει επίσης Natural Musculifter (σύμπλεγμα που ενισχύει τον μεταβολισμό των μυϊκών κυττάρων) και Pure Pearl Protein (πρωτεΐνη από φυσικό μαργαριτάρι, εξαιρετικά πλούσια σε πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία –ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, μεταξύ άλλων- που ενδυναμώνουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν την υφή της). Τα συστατικά αυτά διασφαλίζουν την ομαλή κυκλοφορία της υγρασίας (άρα και των ευεργετικών συστατικών της σύνθεσης) και βελτιστοποιούν τη φυσική κινητικότητα των κυττάρων της επιδερμίδας, χαρίζοντας ορατά αποτελέσματα στην βελτίωση του περιγράμματος. Αποτελεί το δεύτερο βήμα της φροντίδας Saho.

Skincare Saho

Πήρε το όνομά της από τον Κώδικα Εθιμοτυπίας της Ιαπωνικής τελετής τσαγιού, δημιουργήθηκε με στόχο τέλειο δέρμα, και περιλαμβάνει Διπλό Καθαρισμό, Διπλή Ενυδάτωση και Διπλή Εφαρμογή (εφαρμογή κάθε προϊόντος δύο φορές).

Η Sensai πιστεύει πως μόνο το απόλυτα καθαρό και σωστά ενυδατωμένο δέρμα μπορεί να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τις πολύτιμες συνθέσεις των αντιγηραντικών της προϊόντων. Για αυτό, σε συνέχεια του καθαρισμού και της αρχικής ενυδάτωσης με Lotion ή Emulsion, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας, έχει σχεδιάσει κρέμες και ορούς που προσφέρουν στο δέρμα στοχευμένη αντιγηραντική δράση και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιείται μετά την κατάλληλη Cellular Performance Lotion ή Emulsion ως Δεύτερο Βήμα (Step 2) της διαδικασίας της Διπλής Ενυδάτωσης και ακολουθείται από την κατάλληλη κρέμα, ανάλογα με τις ανάγκες. Για κάθε τύπο δέρματος.