Αναζήτηση

NOTOS SAYS

Αφρίζον καθαριστικό σε μορφή κρέμας, που μετατρέπεται σε πλούσιο αφρό όταν έρθει σε επαφή με το νερό. Περιέχει εκχύλισμα shiso (αντιοξειδωτική δράση), kanzo extract (εκχύλισμα γλυκόριζας) με επανορθωτική δράση, εκχύλισμα quillaia (καθαριστική δράση), και το σπάνιο και πολύ ακριβό μετάξι koishimaru, το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή φυσικού υαλουρονικού οξέως, διασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση στα κύτταρα και περιέχεται σε όλες τις συνθέσεις του brand. Αποτελεί το δεύτερο βήμα της φροντίδας Saho.

Skincare Saho

Πήρε το όνομά της από τον Κώδικα Εθιμοτυπίας της Ιαπωνικής τελετής τσαγιού, δημιουργήθηκε με στόχο τέλειο δέρμα, και περιλαμβάνει Διπλό Καθαρισμό, Διπλή Ενυδάτωση και Διπλή Εφαρμογή.

Στον Διπλό Καθαρισμό, η Sensai προτείνει τη χρήση δύο προϊόντων (αρχικά οποιουδήποτε προϊόντος με την ένδειξη Step 1, και στην συνέχεια οποιουδήποτε προϊόντος με την ένδειξη Step 2) για τον τέλειο καθαρισμό της επιδερμίδας, ώστε να μπορέσει να υποδεχτεί τα προϊόντα ενυδάτωσης και φροντίδας που ακολουθούν. Επιλέγοντας η ίδια το προϊόν που σου ταιριάζει από τα Step 1 και Step 2 αντίστοιχα, δημιουργείς τη δική σου, προσωπική τελετουργία καθαρισμού που ταιριάζει ιδανικά στην επιδερμίδα σου.

Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για να δώσει πλούσιο αφρό και χρησιμοποιείται το πρωί μόνο του σε υγρό πρόσωπο, ή το βράδυ μετά το προϊόν της επιλογής σου από το Step 1. Ξεβγάζεται. Ιδανικό για κανονικές προς ξηρές και μεικτές επιδερμίδες.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ