Αναζήτηση

NOTOS SAYS

Αφρίζον καθαριστικό και μάσκα σε μορφή λάσπης, αφαιρεί σε βάθος ρύπους και σμήγμα. Περιέχει εκχύλισμα shiso (αντιοξειδωτική δράση), kanzo extract (εκχύλισμα γλυκόριζας) με επανορθωτική δράση, εκχύλισμα quillaia (καθαριστική δράση), και το σπάνιο και πολύ ακριβό μετάξι koishimaru, το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή φυσικού υαλουρονικού οξέως, διασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση στα κύτταρα και περιέχεται σε όλες τις συνθέσεις του brand. Αποτελεί το δεύτερο βήμα της φροντίδας Saho.

Skincare Saho

Πήρε το όνομά της από τον Κώδικα Εθιμοτυπίας της Ιαπωνικής τελετής τσαγιού, δημιουργήθηκε με στόχο τέλειο δέρμα, και περιλαμβάνει Διπλό Καθαρισμό, Διπλή Ενυδάτωση και Διπλή Εφαρμογή.

Στον Διπλό Καθαρισμό, η Sensai προτείνει τη χρήση δύο προϊόντων (αρχικά οποιουδήποτε προϊόντος με την ένδειξη Step 1, και στην συνέχεια οποιουδήποτε προϊόντος με την ένδειξη Step 2) για τον τέλειο καθαρισμό της επιδερμίδας, ώστε να μπορέσει να υποδεχτεί τα προϊόντα ενυδάτωσης και φροντίδας που ακολουθούν. Επιλέγοντας η ίδια το προϊόν που σου ταιριάζει από τα Step 1 και Step 2 αντίστοιχα, δημιουργείς τη δική σου, προσωπική τελετουργία καθαρισμού που ταιριάζει ιδανικά στην επιδερμίδα σου.

Χρησιμοποιείται το πρωί μόνο του, ή το βράδυ μετά το προϊόν της επιλογής σου από το Step 1. Εφαρμόζεται σε ελαφρώς υγρό πρόσωπο με κινήσεις μασάζ και συστήνεται να μένει τουλάχιστον πέντε λεπτά πριν το ξεβγάλεις, για να λειτουργήσει όπως μια μάσκα για βαθύ καθαρισμό. Μετά το ξέβγαλμα, θα διαπιστώσεις πως η επιδερμίδα σου, εκτός από απόλυτα καθαρή, είναι και πολύ περισσότερο απαλή σε σχέση με τη χρήση ενός συμβατικού προϊόντος καθαρισμού προσώπου. Ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες, να αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ