Αναζήτηση

REAL GOOD JEANS

Η American Eagle εισάγει το Real Good σήμα στα jeans της σηματοδοτώντας μία νέα εποχή με  φιλικά στον πλανήτη jeans. Ονομάζονται Real Good jeans και καταναλώνουν 14% λιγότερο νερό αποτελώντας το πιο φιλικό προς το περιβάλλον τμήμα της συλλογής της.

Ως μέρος των ευρύτερων στόχων της για βιώσιμη ανάπτυξη, που περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με στόχο την εξάλειψη εκπομπών άνθρακα έως το 2030, η American Eagle έχει δεσμευτεί να στραφεί εξολοκλήρου σε πιο βιώσιμες πρώτες ύλες και να μειώσει τη χρήση νερού και ενέργειας. Αυτό περιλαμβάνει τη συνεργασία με εργοστάσια που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα για ανακύκλωση και λιγότερη κατανάλωση νερού κατά την παραγωγή των τζιν και άλλων ειδών American Eagle που γνωρίζουμε και αγαπάμε, έτσι ώστε να νιώθουμε.

Το πράσινο “Real Good” σήμα…

Εάν λοιπόν δεις το πράσινο εικονίδιο “Real Good” πάνω σε κάποιο προϊόν American Eagle, θα ξέρεις ότι παράχθηκε με σεβασμό και σκέψη στον πλανήτη μας, αφού χρησιμοποιήθηκε ένα εύρος υλικών και προμηθειών με στόχο τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα το βλέπεις όλο και περισσότερο στο eshop και σε όλα τα καταστήματα American Eagle σε Ελλάδα και Κύπρο– το οποίο αποτελεί μέρος της υπόσχεσής της προς εσένα για τη δημιουργία αγαπημένων looks, τα οποία θα είναι βιώσιμης προέλευσης.

Ποια υλικά θεωρούνται “Real Good”;

Τα Real Good είδη περιλαμβάνουν feel-good και good-for-the-planet υλικά, τα οποία έχουν παραχθεί ή/και προέλθει με βιώσιμο τρόπο όπως τα παρακάτω:

  • Ανακυκλωμένος πολυεστέρας
  • Ανακυκλωμένο νάιλον
  • Ανακυκλωμένο και οργανικό βαμβάκι
  • Ανακυκλωμένα AE jeans με χρήση μηδενικών βαφών μετατρέποντάς τα σε άλλα είδη.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ